[cs_content][cs_section bg_image=”http://media.anettesfriskvard.com/2017/03/medveten-andning.jpg” parallax=”true” style=”margin: 0px;padding: 80px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h2″ accent=”true” style=”color: hsl(0, 0%, 100%);”]Medveten andning – andas dig till balans och harmoni[/x_custom_headline][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Jag är utbildad inom medveten andning. Utbildningen hölls av Anders Olsson, som även har tagit fram det populära Relaxator™ andningsmunstycket.

Det låter kanske konstigt att vi ska behöva lära oss en sådan enkel och självklar sak som att andas, men i dagens stressade samhälle är vi många som andas fel. Att bli medveten om sin andning och att förbättra den – är ett av de absolut snabbaste och effektivaste sättet att förbättra sin hälsa. Inom idrotten är det dessutom ett mycket effektivt redskap för god och snabb återhämtning.

Jag vill bidra till att fler människor blir mer medvetna om sin andning även i vardagen, just för att det är ett bra verktyg till en god hälsa.

Jag tar emot privata andningskonsultationer och föreläser även i ämnet medveten andning. Kontakta mig för bokning eller förfrågningar.[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]